Potrawy kulinarne w wykonaniu uczniów klasy II A BS I stopnia: zapiekanka warzywno-mięsna oraz paszteciki półfrancuskie z mięsem. Nauczyciel – J. Bugaj




Gniazda ziemniaczane z jajkiem i żółtym serem, puchowa buchta z mięsem wołowym w wykonaniu klasy IIIA BS I stopnia w trakcie zajęć praktycznych pod kierunkiem nauczyciela- Jadwigi Bugaj




Potrawy kulinarne w wykonaniu uczniów klasy II A BS I stopnia: rurki półfrancuskie, zupa krupnik, bliny ziemniaczane, sałatka ryżowa z tuńczykiem. Nauczyciel: Jadwiga Bugaj




Zajęcia praktyczne z udziałem uczniów klasy III A BS I stopnia. Sałatka z tuńczykiem, ciasto na zimno budyniowo- czekoladowe i spaghetti. Nauczyciel: Jadwiga Bujaj




Potrawy kulinarne w wykonaniu klasy III B BS I stopnia podczas zajęć praktycznych: zakąski z tortilli, ciasto czekoladowe z białek oraz racuchy drożdżowe z jabłkiem . Nauczyciel: Jadwiga Bugaj





Uczniowie klasy III A BS I stopnia, na zajęciach praktycznych ćwiczyli technikę sporządzania zupy krem z brokułów z groszkiem ptysiowym oraz zapiekankę ziemniaczano-mięsno-grzybową z kapustą zasmażaną z pieczarkami.


Zajęcia praktyczne klasa III A BS Potrawy z kaszy-kotlety i potrawy z dyni – naleśniki oraz zupa krem z grzankami.





Od września ruszyła ,, pełna para,, pracownia gastronomiczna pod opieką mgr inż. Edyty Kędzierskiej i mgr Moniki Blot





