Blot Monika

22-26.06.2020r.

15-19.06.2020r.

08-10.06.2020r.

01-05.06.2020r.

25.05.2020-30.05.2020

18.05.2020-22.05.2020

11.05 – 15.05.2020

04.05 – 08.05.2020

27.04 -30.04.2020r.

20.04 – 24.04.2020

15.04 – 17.04.2020

25.03.2020 włókiennictwo klasa II/IIIB SSPDPAU

 Materiały do nauki dla klasy IA iIB BS

REWALIDACJAklasa I/II/III A SSPDP /26.03
klasa I SSPDP AU      / 31.03

Klasa III BS / przedmiot: kształcenie praktyczne zawodowe / pracownia gastronomiczna

Witam
przedmiot: Technika i bezpieczeństwo w gastronomii / klasa IA; IB BS, 
Proszę o przesłanie testu do 27.03. 20r na adres mail: monika-blot-123@o2.pl

Technika i bezpieczeństwo w gastronomii / klasa IA; IB BS, 
Proszę o przesłanie testu do 27.03. 20r na adres mail: monika-blot-123@o2.pl

Nasze motto: "DOBRY START WARUNKIEM SUKCESU"