Kluska Arkadiusz

ROK SZKOLNY 2020-2021

23.11 -27.11.2020

16.11 – 20.11.2020

09.11 – 13.11.2020

Lekcje 28.10 – 06.11.2020

ROK SZKOLNY 2019-2020

22.06.2020 – 25.06.2020 rok

15.06.2020 – 19.06.2020 rok

08.06.2020 – 10.06.2020 rok

01.06.2020 – 05.06.2020 rok

25.05.2020 – 30.05.2020 rok

18.05.2020 – 22.05.2020 rok

11.05 – 15.05.2020

04.05 – 08.05.2020

27.04 – 30.04.2020

20.04 – 24.04. 2020

15.04 – 17.04. 2020

06.04 – 08.04. 2020

Technologia z Towaroznawstwem
Klasa Branżowa :  3

06.04 – 08.04. 2020

Pracownia Gastronomiczna
Klasa Branżowa :  1A

06.04 – 08.04. 2020

Technologia z Towaroznawstwem
Klasa Branżowa :  1A

06.04 – 08.04. 2020

Sporządzanie i Wydawanie Posiłków
Klasy:  SSPDP

30.03 – 03.04. 2020
Technologia z Towaroznawstwem
Klasa Branżowa :  1A

30.03 – 03.04. 2020
Podstawy Działalności w Gastronomii
Klasa Branżowa :  3

30.03 – 03.04. 2020
Pracownia Gastronomiczna
Klasy Branżowe :  1A/1B

30.03 – 03.04. 2020
Sporządzanie i wydawanie posiłków
Klasy :  SSPDP

 30.03 – 03.04. 2020
Technologia z Towaroznawstwem
Klasa Branżowa :  3

30.03 – 03.04. 2020
Zajęcia z Wychowawcą
Klasa Branżowa :  3

27.03.2020
Zajęcia z Wychowawcą
Klasa Branżowa :  3

27.03.2020

Podstawy działalności w gastronomii
Klasa Branżowa :  3

26.03.2020

Pracownia gastronomiczna
Klasa Branżowa : 1 B

25.03.2020
Sporządzanie i wydawanie posiłków

Klasy SSPDP

25 – 27.03.2020

Technologia z Towaroznawstwem

Klasy Branżowe : 1 A , 3 BS

Nasze motto: "DOBRY START WARUNKIEM SUKCESU"